Jedinstveno putovanje će vas provesti kroz 4 svetske metropole koje su u samom vrhu pametnih gradova. Uz sjajnu muzičku predstavu, odabrana pića i unikatan ambijent osetićete i čari neprocenjive zabave, a iz prve ruke upoznati se sa iskoracima u primeni tehnologije koja našu svakodnevnicu čini bržom, lagodnijom i sigurnijom.

 

NAŠE DESTINACIJE SU

 

New York

Najnaseljeniji grad u Sjedinjenim Američkim Državama, a ujedno i turistički najposećeniji, je destinacija na svačijoj listi želja. Times Square, Metropolitan, Kip slobode, kao i čuveni žuti taksiji i metro su neki od simbola ove metropole. Iako u Njujorku sve vri kao u košnici, grad funkcioniše poput sata. Zbog čega je to tako i zašto je Njujork broj 1 na listi pametnih gradova saznaćete na našoj žurci. 

 

 

Singapore

Singapur je jedan od gradova koji se nalaze visoko na listi najboljih mesta za život i posao. U gradu gde četvrtinu stanovništva čine stranci, pronađen je jedinstveni jezik – trgovina. Dokaz za to je prisustvo gotovo svih svetskih kompanija u ovom gradu, što radnicima donosi i velike plate. Međutim to ima cenu, jer je Singapur najskuplji grad za život na svetu. Taj problem je najizraženiji na polju posedovanja automobila i dozvole, a kako je Mastercard pomogao da se ovaj problem ublaži saznaćete na našoj žurci.

 

London

Među najlepše i najveće gradove Evrope spada glavni grad ne samo Engleske, već čitave Velike Britanije – London. Grad koji diktira kako političke, tako kulturne i umetničke trendove u celom svetu je jedan od najposećenijih gradova na svetu. Čak 15 miliona putovanja različitim prevozima se svakog dana desi u Londonu, a zašto sve to teče glatko, saznaćete 13.februara.

 

Amsterdam

Otvoren, opušten i prijateljski nastrojen grad – Amsterdam svakog odmah osvaja. Njegovi živopisni kanali, veliko kulturno nasleđe i ulice pune cveća privlače neverovatan broj turista. Osmi je grad po posećenosti i svake godine kroz njega, što turistički, što poslovno, prođe oko 18 miliona ljudi. Iako mali grad, sve funkcioniše savršeno i visoko je pozicioniran na listi pametnih gradova.

Lokacija

 

Bend

Za muziku i odličan provod će biti zadužen bend Girls, Boys & Toys. Atraktivni bend sa tri fantastična ženska vokala će se pobrinuti da žurka bude puna pozitivine energije. Njihov repertoar je šarenolik i uključuje veliki broj žanrova poput pop hitova, obrada poznatih rok pesama i haus muzike.