Skip to Content

Mastercard Travel Rewards

Bilo da se odlučite za aktivni ili pasivni odmor, putovanja su uvek prilika da stvorite nove uspomene, a Mastercard vam daje priliku da uz to ostvarite i jedinstvene benefite  u prestižnim radnjama, hotelima i restoranima uz koje se iskustvo putovanja najbolje može opisati kao – neprocenjivo.

Predstavljamo vam Mastercard Travel Rewards! U sklopu ovog  globalnog programa pogodnosti koji vam je na raspolaganju tokom cele godine, ostvarujete automatski keš-bek prilikom plaćanja vašom Mastercard Premium karticom kod odabranih trgovaca i ekskluzivnih svetskih brendova. Plaćanje se može obavljati na samoj lokaciji ili onlajn, u zavisnosti od ponude odabranog trgovca, pri čemu se ponude osvežavaju i proširuju kvartalno.

Kako biste otvarili keš-bek ili otključali dodatne ponude, potrebno je da imate Mastercard Premium karticu*, i da na sajtu Mastercard Travel Rewards obavite sledeće korake:

1. Registrujte svoj nalog ili jednostavno „Pogledajte ponude“

Kreiranje naloga može vam pomoći da budete informisani o aktuelnim sjajnim ponudama u programu i otključate dodatne ponude za keš-bek u budućnosti. Takođe, možete odabrati opciju „Pogledajte ponude“ da biste saznali koje su to ponude koje se odnose na vašu karticu.

2. Počnite ovde na našem portalu za kupovinu

Pre nego što počnete da tražite ponude onlajn, pogledajte ponude naših partnera. Od automatskog keš-beka do dodatnih onlajn ponuda koje možete da aktivirate, ovde ćete sigurno pronaći sjajne uštede.

3. Uživajte u keš-beku

Keš-bek automatski se dodaje na vaš račun pa sve što treba da uradite je da razmišljate o tome kako ćete ga potrošiti!

Celokupnu Mastercard Travel Rewards ponudu koja obuhvata tržne centre, butike, restorane, hotele, rent-a-car usluge, salone lepote, spa centre, parfimerije i još mnogo prestižnih lokacija možete pronaći na https://mtr.mastercardservices.com/sr

*Usluga je omogućena korisnicima sledećih tipova kartica:

  • Srbija: Mastercard Gold, Platinum i World Elite kartice;
  • Crna Gora: Mastercard Gold, Platinum, World i World Elite kartice.
Period trajanja od 01.01.2024. do 31.12.2024. godine.