Skip to Content

Brzi prolaz aerodromskih kontrola – putujte jednostavno

Šta putnici žele? Sigurnost, jednostavnost, lepo vreme i prijatan let, a pre svega – što manje čekanja u redovima za različite aerodromske provere.

Kao korisnik Mastercard Premium kartice, imate pristup usluzi Brzi prolaz* koja vam omogućava da putujete jednostavno i krećete se brže na preko 60 aerodroma širom sveta. Pomoću veb sajta ili aplikacije Mastercard Travel Experiences, jednostavno rezervišite unapred uslugu brzog prolaza aerodromskih kontrola i ostvarite preferencijalni pristup posebnoj traci koja vas vodi direktno na punkt za dostupnu aerodromsku proveru, što znatno ubrzava celokupan proces čekiranja za let.

Usluga funkcioniše jednostavno:

  1. Rezervišite svoj termin unapred na Travel Experiences sajtu ili aplikaciji.
  2. Iskoristite bodove za besplatan Brzi prolaz ili platite koristeći svoju Mastercard karticu.
  3. Putem mejla ili u okviru aplikacije ćete dobiti svoju elektronsku kartu (eTicket) koju pokazujete na ulazu u Brzi traku.

Do 31. decembra 2023, godine, korisnici Mastercard Premium kartica** mogu besplatno da koriste uslugu Brzog pristupa aerodromskim kontrolama.

Zaobiđite redove i pametnije i lepše iskoristite vreme koje provodite na aerodromu.

Saznajte više na Mastercard Travel Experiences - Home page

* Usluga se odnosi na prolazak različitih vrsta kontrola u zavisnosti od pravila pojedinačnih aerodroma. Tačne informacije o kontroli na koju se benefit odnosi možete pronaći na veb sajtu ili aplikaciji Mastercard Travel Experiences

**Usluga je omogućena korisnicima sledećih tipova kartica:

  • Srbija: Mastercard Platinum, World Elite i World Business kartice;
  • Crna Gora: Mastercard Gold, Platinum, World, World Elite i Business kartice.