Skip to Content

Besplatan pristup Biznis klubovima

Korišćenje usluga Biznis klubova na aerodromoma u Beogradu, Sarajevu i Beču je veoma jednostavno za Mastercard Premium korisnike. Kako biste uživali u benefitima koje smo Vam pripremili nije Vam potrebna rezervacija, već je dovoljno da posedujete Mastercard Premium karticu na svoje ime uz koju ćete priložiti  važeću boarding kartu.
Prilikom ulaska u Biznis klub, prislonite svoju karticu na POS terminal, koji će automatski izbaciti poruku da li je ulazak odobren. Tada dobijate slip koji je potrebno da sačuvate jer sa njim možete da ostvarite ponovni ulazak u Biznis klub u roku od 1h od izlaska iz njega, u slučaju kašnjenja leta.

Ostaje da uživate u trenucima pre leta i opustite se u prijatnom i komfornom prostoru uz Mastercard Premium Program.

U okviru biznis kluba na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu (Terminal 2, pored izlaza A4), imate mogućnost neograničene konzumacije hrane i pića, besplatnu upotreba Wi-Fi i IPTV, asortiman strane i domaće štampe, dostupnost računara, faksa i mašine za fotokopiranje.

Radno vreme biznis kluba je svakog dana od 6:00h do 22:00h (po lokalnom vremenu).

 

GDE SE NALAZI BIZNIS KLUB:

Terminal 2, pored izlaza A4

 

*Za više informacija o Mastercard Premium karticama Vaše banke kao i uslovima korišćenja Biznis kluba, molimo Vas da kontaktirate Vašu banku.

**Jedan korisnik Mastercard Premium kartice ima pravo da sa sobom uvede besplatno u biznis klub jedno dete starosti do petnaest godina uz pokazivanje važećeg dokumenta deteta.

***Radno vreme se može pomerati u skladu sa sezonskim rasporedom.


Period trajanja od 01.01.2024. do 31.12.2024. godine.

U okviru biznis kluba na Aerodromu Sarajevu, možete uživati u neograničenoj konzumaciji hrane i pića, besplatnom Wi-Fi, asortimanu strane i domaće štampe.

Radno vreme biznis kluba je svakog dana od 5:30h do 21:00h (po lokalnom vremenu)***.

Korišćenje biznis kluba na Aerodromu Sarajevo je ograničeno na 3 sata (osim u slučaju kašnjenja leta, kada se boravak produžava za vreme trajanja kašnjenja leta).

GDE SE NALAZI BIZNIS KLUB:

Biznis klub: Prvi sprat, Terminal B

 

*Za više informacija u vezi sa korišćenjem Biznis klubova, molimo Vas da kontaktirate Vašu banku.

**Jedan korisnik Mastercard Premium kartice ima pravo da sa sobom uvede besplatno u biznis klub jedno dete starosti do dve godine uz pokazivanje važećeg dokumenta deteta. Za decu starosti od dve do 12 godina ulazak u biznis klub naplaćuje se u iznosu od 50% vrednosti prema važećem cenovniku Aerodroma Sarajevo.

***Radno vreme se može pomerati u skladu sa sezonskim rasporedom. Radno vreme salona je u skladu sa radnim vremenom Aerodroma Sarajevo što se objavljuje svaki dan na web stranici Aerodroma Sarajevo za naredni dan https://www.sarajevo-airport.ba/.


Period trajanja od 01.01.2024. do 31.12.2024. godine.

Za sve putnike van šengenske i šengenske zone na raspolaganju su dva poslovna salona na bečkom aerodromu; VIENNA salon na Terminalu 2 i SKY salon na Terminalu 3.

U okviru biznis kluba na Aerodromu u Beču, možete uživati u švedskom stolu sa toplom i hladnom zakuskom, bezalkoholnim i alkoholnim pićima, velikom izboru strane štampe i časopisa, poslovnom prostoru sa računarima, prostoru za odmor i relaksaciju, prostoru za bebe, besplatnom Wi-Fi, kompletno klimatizovanom prostoru i tuševima, odvojenoj prostoriji za pušače.

 

GDE SE NALAZI BIZNIS KLUB:

VIENNA salon:

Za putnike koji polaze sa izlaza C i D.

Lokacija: Terminal 2, nivo 2, nakon sigurnosne kontrole ali pre pasoške kontrole.

Radno vreme salona je od 04:30h do 22:00h (po lokalnom vremenu).

 

SKY salon:

Za putnike koji polaze sa izlaza F i G.

Lokacija: Terminal 3, nivo 2, nakon sigurnosne kontrole ali pre pasoške kontrole.

Radno vreme salona je od 04:30h do 23:00h (po lokalnom vremenu).

 

*Za više informacija u vezi sa korišćenjem Biznis klubova, molimo Vas da kontaktirate Vašu banku.

**Radno vreme se može pomerati u skladu sa sezonskim rasporedom.


Period trajanja od 01.01.2024. do 31.12.2024. godine.