Skip to Content

Besplatan pristup Biznis klubovima

Korišćenje usluga Biznis klubova na aerodromoma u Beogradu, Sarajevu i Becu je veoma jednostavno za naše Premium korisnike. Kako biste uživali u benefitima koje smo Vam pripremili nije Vam potrebna rezervacija već je dovoljno da pokažete Vašu Mastercard® Premium karticu uz važeću boarding kartu ili pasoš.

Ostaje da uživate u trenucima pre leta i opustite se u prijatnom i komfornom prostoru uz Mastercard Premium Program.

U okviru biznis kluba na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu (Terminal 2, pored izlaza A4), imate mogućnost neograničene konzumacije hrane i pića, besplatnu upotreba Wi-Fi i IPTV, asortiman strane i domaće štampe, dostupnost računara, faksa i mašine za fotokopiranje.

Radno vreme biznis kluba je svakog dana od 6:00h do 22:00h (po lokalnom vremenu).

 

GDE SE NALAZI BIZNIS KLUB:

Terminal 2, pored izlaza A4

 

*Za više informacija o Mastercard Premium karticama Vaše banke kao i uslovima korišćenja Biznis kluba, molimo Vas da kontaktirate Vašu banku.

**Jedan korisnik Mastercard Premium kartice ima pravo da sa sobom uvede besplatno u biznis klub jedno dete starosti do petnaest godina uz pokazivanje važećeg dokumenta deteta.

***Korisnici Mastercard Premium kartica pojedinih banaka imaju mogućnost da sa sobom besplatno uvedu u biznis klub jedno dete starosti do petnaest godina uz pokazivanje važećeg dokumenta deteta i još jednu osobu bilo koje starosti. Mogućnost korišćenja ove pogodnosti proverite sa Vašom bankom ili na ulazu u biznis klub.   

****Radno vreme se može pomerati u skladu sa sezonskim rasporedom.


Period trajanja od 01.01.2022. do 31.12.2022. godine.

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Obaveštavamo putnike da je u toku proširenje putničkog terminala i skrećemo pažnju da saloni rade smanjenim kapacitetom. Radno vreme salona je u skladu sa radnim vremenom Aerodroma Sarajevo što se objavljuje svaki dan na veb-sajtu Aerodroma Sarajevo za naredni dan.

U okviru biznis kluba na aerodromu u Sarajevu, možete uživati u neograničenoj konzumaciji hrane i pića, besplatnom Wi-Fi, asortimanu strane i domaće štampe

Radno vreme biznis kluba je svakog dana od 5:30 do 21:00** (po lokalnom vremenu).

 

GDE SE NALAZI BIZNIS KLUB:

Biznis klub: Prvi sprat, Terminal B

 

*Za više informacija u vezi sa korišćenjem Biznis klubova, molimo Vas da kontaktirate Vašu banku.

**Jedan korisnik Mastercard Premium kartice ima pravo da sa sobom uvede besplatno u biznis klub jedno dete starosti do dve godine uz pokazivanje važećeg dokumenta deteta. Za decu starosti do 12 godina ulazak u biznis klub naplaćuje se u iznosu od 50% vrednosti prema važećem cenovniku Aerodroma Sarajevo.

***Radno vreme se može pomerati u skladu sa sezonskim rasporedom.


Period trajanja od 01.01.2022. do 31.12.2022. godine.

VAŽNO OBAVEŠTENJE:

Obaveštavaju se putnici da je otvoren SKY salon na Terminalu 3, nivo 0. Radno vreme je svakog dana 5h do 20h.

Salon će da bude dostupan i za putnike koji dolaze van šengenske zone a koji koriste pasošku kontrolu na nivou 2 kako bi mogli da pristupe kapiji G.

Biznis klub će da preduzme sve potrebne mere zdravstvene zaštite, kao što su sredstva za dezinfekciju, markeri za obaveznu udaljenost, sigurnosna uputstva i zaštitnike na recepciji kako bi i putnici i zaposleni bili sigurni.

Prema COVID-19 Uredbi o predostrožnosti, konzumacija hrane i pića u salonu nije dozvoljena. Putnicima će da bude obezbeđen paket sa hranom za poneti pri izlasku iz salona. Sve ostale usluge kao što su preuzimanje novina i časopisa, korišćenje poslovnog prostora, tuševa, kao i kabina za pušače ostaju na raspolaganju putnicima.

Saloni JET i AIR ostaju zatvoreni do daljnjeg.

U okviru biznis kluba na Aerodromu u Beču, možete uživati u švedskom stolu sa toplom i hladnom zakuskom, bezalkoholnim i alkoholnim pićima, velikom izboru strane štampe i časopisa, poslovnom prostoru sa računarima, besplatnom Wi-Fi, kompletno klimatizovanom prostoru i tuševima, odvojenoj prostoriji za pušače.

 

GDE SE NALAZI BIZNIS KLUB:

SKY salon:

Radno vreme salona je od 5:00h do 22:30h** (po lokalnom vremenu).

Šengen zona: Check-in 3 nivo 2, odlazni terminal kod Kapije F

Van Šengen zone: Check-in 3 nivo 2, odlazni terminal kod Kapije G

JET salon:

U nedelji koja počinje 3. septembra 2018. godine planirano je otvaranje privremenog salona. Pristup Šengen zoni biće omogućen odmah nakon sigurnosne kontrole na zapadnom terminalu. Radno vreme salona je od 05:00h do 22:30h** (po lokalnom vremenu). Sve prethodne usluge salona će i dalje ostati dostupne i nepromenjene.

AIR salon:

Od 22. avgusta 2018. godine AIR salon (Van Šengen zone za dolaske sa kapije D) je dostupan za korisnike Mastercard kartica. Radno vreme salona je od 5:00h do 22:30h** (po lokalnom vremenu).

 

*Za više informacija u vezi sa korišćenjem Biznis klubova, molimo Vas da kontaktirate Vašu banku.

**Radno vreme se može pomerati u skladu sa sezonskim rasporedom.

*** Regularne tržišne cene ulaska u biznis klubove su: 33€ za odrasle (3 sata), odnosno 19€ za decu (3 sata).


Period trajanja od 01.01.2022. do 31.12.2022. godine.