Priceless™ Cities je dostupan i Mastercard® korisnicima u Srbiji

 

Priceless™ Cities je onlajn platforma, dostupna isključivo Mastercard® korisnicima, posebno kreirana da obogati njihovo iskustvo putovanja, sada dostupna i našim korisnicima čije su kartice izdate na teritoriji Republike Srbije.

Pronađite nove načine za uživanje u vašoj ljubavi prema hrani ili muzici – a zašto da ne i u obe stvari istovremeno? Možete birati između više od 2000 jedinstvenih i neprocenjivih ponuda, koje se nalaze na čak 40 lokacija širom sveta.

Na priceless.com vam na raspolaganju stoji veliki izbor posebnih iskustava i ponuda koje čekaju da ih doživite. Bilo da želite da kreirate svoj jedinstveni parfem u Berlinu, uživate u večeri i sutonu na talasima Istanbula, oporavite svoj duh i telo u rimskim kupatilima ili napravite nezaboravne fotografije Pariza, na priceless.com ćete pronaći način da doživite drugačije i neprocenjive trenutke, koji su vam dostupni kao Mastercard korisniku.

Kako biste mogli da pristupite ponudama koje su vam dostupne potrebno je da se registrujete na priceless.com, a više informacija o pravilima i uslovima korišćenja platforme pogledajte ovde.

Započnite drugačije putovanje. Započnite nešto neprocenjivo™.