VAŠE PREMIUM PUTOVANJE

Sa Mastercard Premium programom iskustvo putovanja postaje neprocenjivo.

Na raspolaganju Vam stoje usluge brzog prolaza pasoške kontrole, besplatnog parkinga i rezervacija premium taksi vozila na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, kao i pristup Biznis klubovima na aerodromima u Beogradu, Beču i Sarajevu.

Uživajte u svakom koraku koji smo pažljivo isplanirali kako bi vaše putovanje bilo što udobnije.

 

Pristup biznis klubovima

Opustite se u Sky i Jet klubovima na aerodromima u Beogradu, Beču i Sarajevu u koje je ulaz za Mastercard Premium korisnike slobodan.

Više...

Brzi prolaz pasoške kontrole

Uživajte u prvenstvu prolaza na terminalima 1 i 2 pasoške kontrole.

Više...

Besplatan parking

Iskoristite jedan besplatan sat parkinga na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu.

Više...

Za savršenu kombinaciju kupovine i putovanja

Upotpunite vaše putovanje kupovinom koja će vam doneti poklon vaučer uz vašu Mastercard® Gold, Platinum ili World karticu!

Više...

 

UVEK NA PRAVOM PUTU

Osetite potpuni užitak tokom svake vožnje uz brojne pogodnosti iz ponude naših partnera koje su pripremljene za korisnike Mastercard® Gold i Platinum kartica.  Osećajte se sigurno i neprocenjivo na putu do svakog vašeg cilja!

 

Za vožnju kakvu zaslužujete

Otkrijte zašto je Mercedes-Benz sinonim za kvalitet uz pogodnosti koje Emil Frey Auto Centar nudi premium korisnicima za kupovinu novih i servis Mercedes-Benz vozila.

Više...

Put boljih mogućnosti

Skupljajte dodatne poene za EKO Smile Klub uz vašu Gold ili Platinum Mastercard® karticu.

Više...

DRUGAČIJI DOŽIVLJAJ ZABAVE

Uživanje u najboljim predstavama svih beogradskih pozorišta je još veće uz Vašu Mastercard® premium karticu, koja Vam omogućava da kupite povoljnije karte putem sajta nasceni.rs  uz 10% popusta.

Kupovina karata

Pronađite sve predstave za Vaša nova neprocenjiva iskustva.

Više...

POSEBNA ISKUSTVA KUPOVINE

Posvećeni smo tome da našim premium korisnicima svaki dan učinimo posebnim. Bilo da se radi o svakodnevnoj kupovini ili o nekom važnom povodu, Mastercard® premium kartice će učiniti da uživate u svakom trenutku.

Kupovina koja donosi više

Kao korisnike Gold ili Platinum Mastercard® kartica* pri online kupovini Apple proizvoda (Mac, iPhone ili iPad) putem istyle.rs vas očekuje i poseban poklon iz kolekcije DechkoTzar.

Više...

Aroma marketi

Za svaku transakciju u „Aroma“ marketima u iznosima preko 3.000 ili 4.000 dinara ostvarite pravo na vaučer od 200 ili 300 RSD za Vašu sledeću kupovinu.

Više...

Istraživanje novih mogućnosti

Zamena starih uređaja novim Apple modelom uz popust u iznosu procenjene vrednost i dodatnih 10.000 RSD samo za Mastercard® Gold ili Platinum korisnike.

Više...

MODA PO VAŠOJ MERI

Izdvojite se stilom uz Vašu Mastercard® premium karticu, koja Vam pruža mogućnost krojenja odela po vašim dimenzijama i da uživate u posebnim sniženjima u lancu prodavnica PROMODA.

Kupovina u vašem stilu

Kao premium korisniku, u ProModa prodavnicama vas očekuju ekskluzivne pogodnosti za kupovinu garderobe iz široke palete renomiranih italijanskih modnih brendova.

Više...