VAŠE PREMIUM PUTOVANJE

Sa Mastercard Premium programom iskustvo putovanja postaje neprocenjivo.

Na raspolaganju Vam stoje usluge brzog prolaza pasoške kontrole, besplatnog parkinga i rezervacija premium taksi vozila na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, kao i pristup Biznis klubovima na aerodromima u Beogradu, Beču i Sarajevu.

Uživajte u svakom koraku koji smo pažljivo isplanirali kako bi vaše putovanje bilo što udobnije.

 

Pristup biznis klubovima

Opustite se u Sky i Jet klubovima na aerodromima u Beogradu, Beču i Sarajevu u koje je ulaz za Mastercard Premium korisnike slobodan.

Više...

Brzi prolaz pasoške kontrole

Uživajte u prvenstvu prolaza na terminalima 1 i 2 pasoške kontrole.

Više...

Rezervacija taksi vozila

Zakažite luksuzno taxi vozilo kod našeg partera Naxis taksi, na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Dodatno, dobijate i vaučer u iznosu od 300 rsd za narednu vožnju.

Više...

Besplatan parking

Iskoristite jedan besplatan sat parkinga na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu.

Više...

DRUGAČIJI DOŽIVLJAJ ZABAVE

Uživanje u najboljim predstavama svih beogradskih pozorišta je još veće uz Vašu Mastercard® premium karticu, koja Vam omogućava da kupite povoljnije karte putem sajta nasceni.rs  uz 10% popusta.

Kupovina karata

Pronađite sve predstave za Vaša nova neprocenjiva iskustva.

Više...

POSEBNA ISKUSTVA KUPOVINE

Posvećeni smo tome da našim premium korisnicima svaki dan učinimo posebnim. Bilo da se radi o svakodnevnoj kupovini ili o nekom važnom povodu, Mastercard® premium kartice će učiniti da uživate u svakom trenutku.

Aroma marketi

Za svaku transakciju u „Aroma“ marketima u iznosima preko 3.000 ili 4.000 dinara ostvarite pravo na vaučer od 200 ili 300 RSD za Vašu sledeću kupovinu.

Više...

MODA PO VAŠOJ MERI

Izdvojite se stilom uz Vašu Mastercard® premium karticu, koja Vam pruža mogućnost krojenja odela po vašim dimenzijama i da uživate u posebnim sniženjima u lancu prodavnica PROMODA.

Kupovina u vašem stilu

Kao premium korisniku, u ProModa prodavnicama vas očekuju ekskluzivne pogodnosti za kupovinu garderobe iz široke palete renomiranih italijanskih modnih brendova.

Više...