Vaš mobilni je postao novčanik

 

Mastercard vam predstavlja plaćanje mobilnim novčanikom uz koje je svako vaše plaćanje biti bezbedno, brzo i sigurno.

Bilo da se radi o svakodnevnoj kupovini, većoj nabavci, restoranima, taksiju ili o plaćanju računa - novac vam je na dohvat ruke, siguran, i možete upravljati njime sa vašeg pametnog uređaja.

Plaćajte jednostavnim približavanjem pametnog telefona ili pametnog sata na POS terminal, gde god vidite univerzalni simbol za beskontaktno plaćanje. Sve sto je potrebno da uradite, da biste koristili plaćanje mobilnim novčanikom, jeste da imate Mastercard karticu i instaliranu aplikaciju vaše banke* na mobilnom telefonu.

Svako plaćanje mobilnim novčanikom je bezbedno jer se za autentifikaciju koristi biometrija što podrazumeva prepoznavanje lica, otiska prsta ili se može ukucati kod za otključavanje telefona.

Korisnici Mastercard kartica koji u periodu od  26.10. do 30.11.2020. godine izvrše minimum tri uspešna plaćanja u kumulativnom iznosu od minimum 1.000,00 dinara** koristeći uslugu mobilnog novčanika, dobiće od banke povraćaj iznosa od 600 dinara na svoj račun povezan sa Mastercard karticom. Rok povraćaja navedenog iznosa zavisi od banke.

Mastercard korisnik može samo jednom da iskoristi ovu pogodnost i to u gore navedenom periodu. U slučaju da korisnik ima više sačuvanih Mastercard kartica u okviru jednog mobilnog novčanika u istoj banci, pravo na povrat se ostvaruje po korisniku, a ne po kartici.

*Plaćanje mobilnim novčanikom je dostupno za Mastercard korisnike u sledećim bankama:

  • AIK banka za Android korisnike. Više o uslovima i načinu korišćenja usluge Digitalni novčanik AIK eWallet saznajte na linku.
  • NLB banka za Android korisnike. Više o uslovima i načinu korišćenja usluge Digitalni novčanik NLB Pay NLB Banke saznajte na linku.
  • OTP banka za korisnike Android i iOS korisnike. Više o uslovima i načinu korišćenja mCard i Apple Pay usluge OTP Banke saznajte na linku.
  • ProCredit banka za iOS korisnike. Više o uslovima i načinu korišćenja Apple Pay usluge ProCredit Banke saznajte na linku.
  • Raiffeisen banka za Android korisnike. Više o uslovima i načinu korišćenja usluge plaćanja putem RaiPay usluge Raiffeisen banke saznajte na linku.

 

**Jedna ili dve izvršene transakcije u pojedinačnom ili kumulativnom iznosu od 1.000,00 dinara ne dovode do ostvarivanja benefita.

 

Započnimo nešto neprocenjivo.