Hong Kong Harbour

Mastercard® Platinum kartica

Uživajte u stvarima koje istinski volite i osećajte se potpuno zaštićeno

Vaš račun u banci je automatski povezan sa najboljim ponudama za kupovinu, putovanjima i iskustvima koja odgovaraju Vašem stilu života

Pogledajte aktuelne ponude OVDE

Mastercard globalni servis

Hitnu podršku možete dobiti u bilo koje doba dana, bilo gde i na bilo kom jeziku. Mastercard Global Service Vam pomaže prilikom prijavljivanja ukradene ili izgubljene kartice, kada je potrebno da hitno dobijete zamenu za karticu ili gotovinu unapred, da pronađete lokacije bankomata ili da dobijete odgovore na pitanja o svom računu.

Zero Liability

Budite bezbrižni kada koristite Mastercard kreditnu karticu jer imate Zero Liability zaštitu, bilo da plaćate u radnji, preko telefona ili preko interneta. Kao vlasnik Mastercard kartice ne smatrate se odgovornim u slučaju da neko izvrši neovlašćenu kupovinu Vašom karticom.

Uživajte u sledećim pogodnostima uz Mastercard karticu:

Pogledajte aktuelne ponude OVDE 

Mastercard® Platinum kartica vam pruža najbolje cene prilikom  kupovine za Vašu porodicu, usputnu kupovinu ili ispunjavanje želja sebi i onima koje volite. Platinum kartica je pravi izbor za svakodnevne privatne, poslovne i lokalne aktivnosti.

Bezbrižnost

Koristite različite uređaje kako biste kupovali, plaćali račune i obavljali finansijske transakcije. U svetu koji  zahteva podizanje svesti o krađama identiteta i kompromitovanim finansijskim podacima, napredni sistem bezbednosti Mastercard programa nudi maksimalnu zaštitu i spokoj.

Usluga

Jednostavnost i ugodnost su veoma važne danas, naročito kada balansirate između posla i prodice. Uživajte u tim pogodnostima koje Vam pruža Mastercard Platinum kartica.